Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران در دومین اجلاس مجمع روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها اظهار کرد: موضوع معماری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. متاسفانه برخی از افراد علاوه بر مسائل سیاسی در حوزه معماری نیز از غرب الگو می‌گیرند و متاسفانه این موضوع را در شهرها و کلانشهرها شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: متاسفانه ما شاهد ناهنجاری در حوزه معماری در شهرها هستیم و بناها به هر شکلی ساخته می‌شود که هیچ‌گونه معماری ایرانی اسلامی در آنها دیده نمی‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در شورای چهارم مصوبه‌ای مبنی بر عدم استفاده از کامپوزیت در ساختمان‌های مسکونی به تصویب رسید، گفت: در همان موقع این مصوبه مورد انتقاد قرار گرفت و عنوان شد که کارخانجات در این حوزه ورشکست می‌شوند اما شورا بر مصوبه خود پافشاری کرد و دیدیم آن کارخانه به طرق دیگر توانست فرآیند فعالیت خود را ادامه دهد.

چمران ادامه داد: کمیسیون‌های شهرسازی و همچنین کمیسیون‌های عمران و حمل و نقل باید در بخش ساخت و ساز نظارت ویژه‌ای داشته باشند چرا که وضع معماری ناهنجاری را داریم و نسبت به آینده و نسل بعدی مسئول هستیم.

او با اشاره به اینکه ساختمان‌هایی همانند ساختمان‌های آلومینیوم به لحاظ سیم‌کشی شرایط بسیار خطرناکی دارند، گفت: ما باید بتوانیم در بحث ایمن‌سازی ورود جدی داشته باشیم و در این بخش شورای شهر تهران اقداماتی را آغاز کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین به بحث بازآفرینی اشاره کرد و گفت: اسم این مسئله زیباست اما ما چیزی در این حوزه در سطح کشور ندیده‌ایم. البته در ارتباط با ساخت مسکن ملی نیز با توجه به زمان‌بندی که دولت برای این مسئله کرده است بالطبع نمی‌تواند اقدامی را برای نوسازی بافت فرسوده انجام دهد؛ چرا که برای شناسایی و ورود به این مسئله حداقل دو سال زمان نیاز است و دولت بنا دارد در یک بازه زمانی ۴ ساله، ۴ میلیون مسکن بسازد و بالطبع باید این را در شهرهای جدید اجرایی بکند.

کد خبر 685282 منبع: تسنیم برچسب‌ها شوراى شهر تهران دولت دوازدهم مهدی چمران شهردارى تهران مسکن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شوراى شهر تهران دولت دوازدهم مهدی چمران شهردارى تهران مسکن شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام دبیری عصر شنبه در مراسم نکوداشت روز ملی شوراها ضمن تبریک این روز به اعضای پارلمان شهرهای کشور و اشاره به تاریخچه تشکیل شوراها، اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ دستوری به شورای انقلاب دادند که براساس آن، آئین نامه اجرایی شوراهای شهر برای اداره امور شهرها تشکیل یافت.

وی ضمن اشاره به اهمیت نهاد شورا با بیان اینکه یک فصل از قانون اساسی کشور به شوراها اختصاص یافته است، یادآور شد: مطابق با قانون، ضرورت دارد تمامی مسائل و مشکلات مردم از طریق شوراها بررسی شده و نارسایی‌های موجود در حوزه‌های مختلفی چون اقتصادی اجتماعی فرهنگی از طرف نهاد شورا واکاوی و نتیجه به مراجع بالاتر اعلام شود.

رئیس شورای‌عالی استان‌های کشور با اشاره به اینکه شوراها طی شش دوره فعالیت خود، سیر تکاملی خوبی را طی کرده‌اند، افزود: ارتقا سطح آموزشی برای جلوگیری از خطاهای احتمالی نیازمند برنامه ریزی دقیقی است و در این زمینه برنامه‌های آموزشی خوبی برای پیشگیری از خطاها آغاز شده است چرا که سنخ خطای شوراها مالی نبوده و بیشتر مربوط به عدم آشنایی با قوانین است.

دبیری با بیان اینکه در سال جاری تلاش می‌کنیم برای تمامی استان‌ها برنامه آموزشی برگزار کنیم، یادآور شد: ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد از این رو امیدواریم با توسعه آموزش و افزایش نظارت‌ها خود شورا در قالب ناظر این نهاد عمل کرده و نیازمند ورود نهادهای نظارتی دیگر نباشیم.

دبیری با اشاره به اینکه امروزه شوراهای روستا نقش مهمی در توسعه روستاها، اجرای طرح‌های هادی و حل اختلاف دارند، تصریح کرد: از طریق سامانه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها پیگیر مشکلات شوراهای شهر و روستا بوده و اجازه نخواهیم داد، هیچ‌گونه تخلفی در شوراها رخ دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ضمن اشاره به ۳۴ وظیفه شوراها با بیان اینکه انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد و اجرای قانون مهمترین وظیفه شورا است، خاطر نشان کرد: درآمد پایدار شهرها پایین بوده و ۸۰ درصد درآمد شهرداری‌ها از طریق تراکم فروشی، وصولی از ماده صد و عوارض تأمین می‌شود که این درآمدها اصولی نیست و در این زمینه حتی قانون درآمد پایدار و هزینه‌های شهرداری نیز کمک کار نیست.

دبیری با بیان اینکه شورای عالی شهرسازی در ارتباط با ضوابط ساختمانی قوانینی وضع می‌کند اما باید این وظیفه به کمیسیون ماده پنج ارجاع داده شود، تصریح کرد: اجرای ضابطه شورای عالی شهرسازی در تمام شهرها به صورت یکسان جوابگو نیست چرا که هر شهر ویژگی‌های منحصربفرد خود را دارد به طوری که ارتفاع ساختمان‌ها، ضوابط شهری باید در خود شهرها تنظیم شود. اگر تصمیمات مربوط به ضوابط شهرسازی که توسط شورای عالی شهرسازی انجام می‌شود در داخل استان اتخاذ شود، نتایج رضایت بخش تری برای مردم خواهد داشت.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به شعار سال، یکی از وظایف شورای شهرها را نیز برنامه ریزی برای مشارکت مردم در امور عمرانی، اقتصادی و غیره دانست و گفت: ما در مجموعه شورای شهر و شورای استان رضایت کامل از دولت، استانداری، فرمانداری و هیئت تطبیق داریم و معتقدیم حضور پیگیر و مستمر شخص استاندار در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر، حکایت از اهتمام ویژه ایشان در تسریع پروژه‌های اجرایی است.

کد خبر 6090397

دیگر خبرها

  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • برنامه‌های خود را در فرصت باقیمانده به سرانجام می‌رسانم
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری