Web Analytics Made Easy - Statcounter

اما چیزی نگذشت که تکنولوژی تحولی در این زمینه پدید آورد و مجموعه آیفون تصویری پا به این عرصه گذاشتند. این آیفون ‌ها دیگر می توانستند علاوه بر صدای فرد پشت درب خانه، صورتش را هم به ما نشان بدهند. همین ویژگی بود که یکباره کاربران را به شکلی سراسری به طرف این محصول جذب نمود. حتی در سال های اخیر تعدد امکانات آیفون ها بالاتر رفته و امکاناتی ویژه تر در اختیار مصرف کننده ها قرار می دهد، از جمله:

ذخیره تصویر (عکس یا فیلم با صدا) وجود سنسور حرکتی برای شروع به ذخیره تصویر تنها با حرکت از جلوی پنل دم دی امکان اتصال به دوربین مداربسته و نمایش تصاویر دریافتی از آن اتصال به گوشی موبایل و پاسخگویی به مراجعه کننده از طریق موبایل باز کردن درِ پارکینگ با استفاده از یک کلید بر روی مانیتور ارتباط داخلی با واحد ها اتصال به سیستم خانه هوشمند و کنترل روشنایی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. منزل فراخوانی آسانسور

اما از آن زمان به بعد پرسش مکرر میان کاربران این بوده است که آیا امکان تعویض یک آیفون صوتی با یک آیفون تصویری اصولا امکان‌ پذیر است؟ و آیا نیاز به سیم ‌کشی مجدد وجود دارد؟ یا اینکه برای نصب آیفون تصویری به جای آیفون صوتی، می توان بدون در تغییر سیم کشی تمام ساختمان، تعویض را صورت داد؟ در ادامه متن تلاش می ‌شود علاوه بر تعریف دقیق ترِ موضوع، به راهکارهای پیش رو هم اشاره کنیم.

ساز و کار سیم ‌کشی در آیفون‌ ها

نحوه سیم‌کشی در آیفون‌ های صوتی قدیمی از نوع پارالل بود. به این صورت که از پنل اصلی یک کابل منشعب شده و به تمام واحد های ساختمان انتقال پیدا می ‌کرد. پر واضح است که در این شیوه سیم ‌کشی امکان بروز نویز در مسیر صدا ها بسیار بالا ‌بوده است. اما در سیستم آیفون‌ های تصویری علاوه بر بهره‌ گیری از کابل‌ های فویل‌ دار از شیوه سیم کشی لاین به لاین استفاده می ‌شود. یعنی به جعبه تقسیم مراجعه نموده و برای هر واحد به صورت جداگانه یک کابل به پنل منتقل می‌ گردد. اگرچه این شیوه از نظر برآورد قیمت ‌ها بالاتر از شیوه پارالل برای کاربران هزینه در پی خواهد داشت اما به دلیل مزایایی که دارد به ویژه کاهش نویز صدا و تصویر همچنان پرطرفدار است.

تغییر کاربری و کابل ‌های فویل ‌دار

در فرآیند تعویض یک آیفون صوتی با سیستم آیفون تصویری چالشی در مقابل کاربران وجود دارد و آن هم نوع سیم‌ کشی استفاده شده در پنل آیفون صوتی است. بنابراین پرسش اینجا است که آیا این سیم ‌کشی نیز باید تعویض گردد؟ سیم‌کشی آیفون ‌های صوتی با کابل ‌های معمولی قدیمی انجام می ‌گرفتند حال اینکه در سیم‌ کشی آیفون ‌های جدید تصویری، از کابل‌ های با روکش فویل بهره گرفته می‌ شود.  این کابل ها اصولا تصاویر را بدون هیچ نویزی منتقل می‌ کنند و این مزیت سبب شده است که کاربران به استفاده از آن‌ها روی بیاورند. در این کابل‌ ها به دور سیم ‌ها یک فویل وجود دارد. همچنین این کابل ‌ها شیلد دار نیز می ‌باشند: به این صورت که یک سیم لخت در اطراف کابل پیچیده شده و در داخل فویل قرار گرفته است.

ارتباط داخلی میان واحد ها

پس از آن‌ که امکان ارتباط داخلی میان واحد ها به آپشن ‌های آیفون‌ های تصویری اضافه گردید، مسئله سیم‌کشی برای این امکان جدید دغدغه‌ تازه کاربران شد. آیا یک رشته سیم اضافه برای برقراری این امکان تازه نیاز بود؟ پاسخ این است که همه چیز بستگی دارد به نحوه سیم‌ کشی ساختمان. از آنجا که برای تامین سیم‌ کشی مورد نیاز ارتباط داخلی میان واحد ها به یک کابل زوج جداگانه نیاز خواهد بود، بنابراین چنانچه برق‌ کار ساختمان از پیش چنین تمهیدی را فراهم آورده باشد، این امکان به راحتی قابل دسترسی است. در مقابل اگر چنین خصوصیتی وجود نداشته باشد باید کابل مورد نظر را به صورت روکار برای هر واحد تعبیه نمود. به هر حال اما این شیوه سیم‌ کشی روکار نیز مشکلات و معایبی دارد. معضل اول ظاهر نازیبای آن و دوم این‌که، هزینه سیم‌ کشی جداگانه برای هر کدام از واحد ها بالاتر خواهد رفت.

در نهایت آیا می توان بدون تغییر در سیم کشی، آیفون صوتی را به آیفون تصویری تغییر داد؟

پاسخ این سوال به چند عامل اصلی بستگی دارد: اولین مورد تعداد واحد های ساختمان است؛ اگر تعداد واحد های ساختمان کم باشد، مثلا 4 واحد، می توان از سیم کشی قبلی استفاده کرد؛ چرا که آیفون تصویری جدید نیاز به 8 سیم برای راه اندازی دارد و تعداد سیم های قبلی برای سیستم جدید کافی است و به احتمال 90% بدون هیچ مساله ای می توان سیستم جدید را نصب کرد. در نظر داشته باشید که این امکان برای نصب یک آیفون تصویری ساده است؛ اگر نمی توان عملکردی مانند ارتباط داخلی یا باز کردن در پارکینگ و... به آن افزوده شود، چرا که نیاز به سیم های مجزا دارد. اما اگر این ساختمان مثلا دارای 10 واحد باشد، استفاده از تعداد سیم های موجود می تواند در طبقات بالایی، ایحاد نویز تصویر و مخصوصا صدا کند؛ حتی اگر تعداد سیم ها کافی باشد.

این سیستم در مورد آیفون تصویری الکتروپیک و تکنما کارکرد بهتری دارد چرا که اساسا این برند ها با تعداد کم سیم نصب می شوند، بنابراین در ساختمان هایی که آیفون صوتی الکتروپیک یا تکنما به کار رفته است، تغییر مجموعه به آیفون تصویری ساده تر صورت می گیرد. نکته ای که در این شرایط وجود دارد این است که باز هم در موقعیتی که تعداد واحد ها بالا و تعداد سیم کم است، این امکان وجود دارد که با نویز در صدا و تصویر مواجه شوید و نیاز به سیم کشی پیدا کنید. اگر امکان این سیم کشی به طور توکار ممکن نباشد و لازم باشد روکار انجام شود، باید به مقدار سیم و داکت و هزینه نصب آن هم توجه داشته باشید؛ ضمن اینکه ممکن است با رد شدن سیم ها از کنار برق با ولتاژ بالا (مثلا از کنار آسانسور) باز هم با یک نویز خفیف مواجه شوید، بنابراین تعویض سیم ها، نمی تواند تضمین قطعی برای حذف صدا و تصویر ناخواسته باشد.

در پایان می توان گفت اگر هدف شما از تعویض آیفون صوتی به تصویری، صرفا مشاهده مراجعه کننده و باز کردنِ در باشد، باید وجود نویز در صدا و تصویر را با هزینه های سیم کشی و ظاهرِ نصبِ روکارِ احتمالیِ آن مقایسه کنید.شما می توانید برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت آیفون تصویری به فروشگاه دی سی ای کالا مراجعه کنید.

پربیننده ترین قیمت گوشی (محدوده ۴میلیون)/ ۱۷فروردین قیمت گوشی هوآوی چند؟/ ۱۶فروردین احتمال افزایش قیمت بیت کوین تا ۱۳۰هزار دلار افت بیت‌کوین تحریم تازه کاربران ایرانی توسط گوگل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دوربین مداربسته ساختمان سازی سیستم هوشمند آیفون صوتی آیفون تصویری در بازکن برجام ارتباط داخلی آیفون تصویری صدا و تصویر آیفون صوتی تعداد سیم یک آیفون سیم کشی واحد ها سیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳

گوشی آیفون ۱۳ در میان پرچمداران اپل مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است، صفحه نمایش با کیفیت بالا و عملکرد باتری عالی موجب شده است این گوشی طرفداران زیادی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پرچمداران اپل هر ساله یکی از جذاب‌ترین گوشی‌های موجود در بازار هستند و سر و صدای زیادی هم بعد از معرفی به پا می‌کنند. گوشی‌های هوشمند خانواده آیفون ۱۳ در قالب چهار گوشی آیفون ۱۳ پرو مکس، آیفون ۱۳ پرو، آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ مینی معرفی شدند. بدون شک دو مدل پرو و پرو مکس به عنوان پرچمداران این شرکت از مشخصات فنی قدرتمندتری بهره برده‌اند. اما در این میان آیفون ۱۳ به همراه مدل مینی با قیمتی مقرون‌به‌صرفه‌تر روانه بازار شده‌اند تا امکان خرید برای کاربران بیشتری امکان‌پذیر باشد.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی آیفون ۱۳

درست است که همه منتظر تغییرات گسترده‌ای بودند، اما آیفون ۱۳ در بخش طراحی با تغییرات کمی وارد بازار شد که مهم‌ترین این تغییرات در کوچک‌تر شدن ناچ بالای نمایشگر خلاصه می‌شود. آیفون ۱۳ حالا در قاب جلویی ناچی حدود ۲۰ درصد کوچک‌تر از قبل دارد که باعث می‌شود فضای بیشتری در اختیار نمایشگر قرار بگیرد و نسبت نمایشگر به بدنه به عدد ۸۶ درصد برسد. البته که اپل از این فضای باز شده هنوز هیچ استفاده‌ای نکرده و حتی درصد شارژ باتری را نیز به بخش خالی کنار ناچ اضافه نکرده است. کوچک‌تر شدن ناچ باعث می‌شود این سیاهی بالای نمایشگر در هنگام تماشای محتوا کمتر آزار دهنده باشد و تجربه بهتری از نگاه کردن به پنل جلویی آیفون ۱۳ معمولی داشته باشید. البته گفتنی است که این ناچ مقدار خیلی کمی ضخیم‌تر شده و شاید در هنگام مشاهده‌ی ویدئو بخش خیلی کوچکی از آن وارد نمایشگر شود.

قاب پشتی طراحی براقی دارد و تنها مدل‌های پرو از طراحی مات استفاده می‌کنند. برعکس قاب پشتی فریم آلومینیومی کنار دستگاه طراحی ماتی دارد و در سمت راست از دکمه پاور میزبانی می‌کند.

به روی این فریم در سمت چپ دکمه‌های ولوم و دکمه سایلنت مخصوص ایفون‌ها به چشم می‌آید و شلوغ‌ترین بخش یعنی لبه‌ی پایینی نیز میکروفون، اسپیکر و درگاه لایتنینگ را در بر می‌گیرد.

جالب است که اپل در سال ۲۰۲۱ نیز همچنان از درگاه لایتنینگ استفاده می‌کند در حالی که ایپدهای خود اپل در حال حاضر به سراغ درگاه Type C رفته‌اند تا هماهنگی بیشتری با محصولات حال حاضر بازار داشته باشند.

این گوشی مانند آیفون ۱۲ از گواهی IP۶۸ پشتیبانی می‌کند و این یعنی آیفون ۱۳ می‌تواند در عمق ۶ متری آب برای مدت ۳۰ دقیقه دوام بیاورد که این عدد به نوعی بهترین موجود در بین پرچمداران بازار است. از نظر ارگونومی هم البته این گوشی در مقایسه با نسل قبل خود تفاوت‌هایی را به خود دیده است. آیفون ۱۳ حدود ۲۰ گرم سنگین‌تر شده و وزن آن به ۱۷۴ گرم رسیده است. این تغییر وزن هنگام در دست گرفتن گوشی احساس می‌شود و شما متوجه این تفاوت در وزن خواهید شد. ضخامت آیفون جدید نیز از ۷.۴ میلی متر نسل قبل به ۷.۷ میلی متر در نسل جدید رسیده تا اپل بتواند باتری پرظرفیت‌تری برای پرچمدار جدید خود استفاده کند که در بخش باتری به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت. آیفون ۱۳ در حالت کلی گوشی خوش دست و واقعاً زیبایی است و متریال به کار رفته در آن به حدی با کیفیت است که به محض در دست گرفتن گوشی متوجه این کیفیت بسیار خوب گوشی خواهید شد، اما نکته‌ی که وجود دارد مانند نسل قبل چون از طراحی کاملاً تخت برای قاب پشتی و لبه‌های کناری استفاده شده است هنگام در دست گرفتن گوشی حس راحتی زیادی وجود ندارد و گوشی به طور کامل در کف دست قرار نمی‌گیرد. البته بعد از کمی به این طراحی عادت خواهید کرد. از نظر رنگ بندی آیفون ۱۲ در شش رنگ بنفش، سفید، آبی، سبز، قرمز و مشکی روانه‌ی بازار شد و حالا در این نسل جدید شاهد رنگ‌های سفید، مشکی، قرمز، آبی و صورتی هستیم. رنگ آبی نیز در مقایسه با آبی آیفون ۱۲ تغییر داشته و روشن‌تر شده است. در نهایت در بخش طراحی با یک آیفون زیبا و بسیار با کیفیت مواجه هستیم که حالا از ناچ کوچک‌تری میزبانی می‌کند و به سبب داشتن باتری بزرگ‌تر مقداری سنگین‌تر و مقداری هم ضخیم‌تر شده است.

صفحه نمایش گوشی آیفون ۱۳

آیفون ۱۳ نمایشگری ۶.۱ اینچی از نوع Super retina XDR OLED با رزولوشن ۲۵۳۲×۱۱۷۰ دارد و تراکم ۴۶۰ پیکسل بر هر اینچ را ارائه می‌کند. این صفحه نمایش از Dolby Vision پشتیبانی کرده و قابلیت HDR۱۰ نیز برای آن در نظر گرفته شده است. همان طور که قطعاً تا کنون متوجه شده‌اید این نمایشگر دقیقاً همان مشخصات آیفون ۱۲ را دارد و کوچک‌ترین تفاوتی بین آن‌ها دیده نمی‌شود. البته روشنایی این نسل به ۸۰۰ نیت افزایش پیدا کرده است در حالی که در نسل قبل این عدد ۶۲۵ نیت بود. این روشنایی باعث می‌شود زیر نور مستقیم خورشید نیز محتوا به همان وضوح معمول به نمایش گذاشته شود و شما با کوچک‌ترین مشکلی در محیط باز مواجه نشوید. طبق چیزی که از ایفون‌ها انتظار داریم این نمایشگر از Wide color gamut و True tone نیز پشتیبانی می‌کند.

کیفیت این صفحه نمایش واقعاً خوب است و شما از نگاه کردن به آن بی نهایت لذت خواهید برد به خصوص که حالا ناچ بالای صفحه نیز کوچک‌تر از قبل شده است و کمتر به چشم شما می‌آید.

بزرگ‌ترین نقطه ضعف این نمایشگر نیز نرخ نوسازی ۶۰ هرتز آن است. اپل این قابلیت را برای نسخه‌های پرو نگه داشته است تا کاربران مجبور شوند مبلغ بیشتری هزینه کنند و به سراغ این گوشی‌ها بروند.

اسپیکر گوشی آیفون ۱۳

آیفون ۱۳ دو اسپیکر در لبه‌ی پایینی دارد و همچنین اسپیکر مکالمه قرار گرفته درون ناچ بالای نمایشگر نیز در نقش اسپیکر در مواقع پخش صدا ظاهر می‌شود. این اسپیکرها از صدای استریو و دالبی اتموس پشتیبانی می‌کنند.

کیفیت صدا، وضوح، بیس، بلندی و فراگیر بودن صدای اسپیکرهای این گوشی واقعاً عالی است و شما از گوش کردن به موسیقی با این گوشی بسیار لذت خواهید برد. این اسپیکرها نت‌های بالا و پایین را به خوبی کنترل می‌کنند و کیفیت بی‌نظیری دارند تا به آیفون ۱۳ در بخش اسپیکر نمره‌ی بسیار خوبی بدهیم.

نرم افزار و رابط کاربری گوشی آیفون ۱۳

یکی از دلایل اصلی که ایفون‌ها همواره گوشی‌های خاصی بوده‌اند و اپل توانسته در زمینه فروش این محصولات تا این حد موفق عمل کند به خاطر سیستم عامل بسیار خوب ایفون‌ها یعنی iOS است. این سیستم عامل بسیار پایدار و بهینه است و از توان پردازشی و گرافیکی سخت افزار به صورت بهینه و کامل استفاده می‌کند، اتفاقی که در گوشی‌های اندرویدی کمتر شاهد آن هستیم و در برخی بخش‌ها نرم افزار نمی‌تواند از تمام توان سخت افزار استفاده کند.

iOS به طور کلی قابلیت شخصی سازی کمی دارد و همچنین قابلیت‌های کاربردی مثل AOD و همچنین Split screen همچنان در آن دیده نمی‌شود، اما در عوض نرم افزارها در این سیستم عامل بسیار بهتر و روان‌تر عمل می‌کنند و شما حس بهتری در هنگام استفاده خواهید داشت.

عملکرد سخت افزار گوشی آیفون ۱۳

اپل با تولید تراشه‌های اختصاصی خود برای ایفون‌ها هیچ حرفی را در این بخش باقی نمی‌گذارد و هر سال به راحتی رقبا را در بخش سخت افزاری شکست می‌دهد. آیفون ۱۳ از تراشه جدید اپل یعنی A۱۵ Bionic استفاده می‌کند.

این تراشه همچنان معماری ۵ نانومتری دارد و از شش هسته پردازنده مرکزی شامل دو هسته Avalanche با فرکانس ۳.۲۲ گیگاهرتز و چهار هسته Blizzard استفاده می‌کند و پردازنده گرافیکی چهار هسته‌ای Apple GPU را شامل می‌شود.

قدرت سخت افزاری این گوشی تحسین برانگیز است و هر کاری در سریع‌ترین حالت ممکن انجام می‌شود. فرقی نمی‌کند بخواهید یک بازی سنگین گرافیکی را بازی کنید یا بخواهید یک ویدئوی ۴K را ویرایش کنید در هر دو صورت تراشه آیفون ۱۳ این کار را به سادگی برای شما انجام می‌دهد.

عملاً در حال حاضر بازی یا برنامه‌ای وجود ندارد که به نهایت قدرت این تراشه نیاز داشته باشد و شما تا چند سال می‌توانید به روی عملکرد بی نظیر این تراشه برای اجرای همه‌ی برنامه‌ها و بازی‌های موجود به روی بهترین حالت حساب کنید.

بالاخره در این گوشی اپل نسخه پایه‌ای ۶۴ گیگابایتی را حذف کرده و نسخه پایه‌ای این آیفون ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی دارد. شما به نسبت نیاز می‌توانید نسخه ۲۵۶ یا حتی ۵۱۲ گیگابایتی را انتخاب کنید.

باتری گوشی آیفون ۱۳

ظرفیت باتری آیفون ۱۳ در مقایسه با نسل قبل حدود ۱۵ درصد بیشتر شده و حالا به عدد ۳۲۴۰ میلی آمپر ساعت رسیده است. اپل در طول مراسم معرفی این گوشی وعده داد که این محصول می‌تواند ۲.۵ ساعت بیشتر از نسل قبل دوام بیاورد، اما در عمل نه تنها گفته‌ی اپل صحیح است بلکه آیفون ۱۳ در تست‌های بهتر از گفته‌ی اپل عمل می‌کند. این گوشی می‌تواند در وب گردی حدود ۵ ساعت بیشتر از نسل قبل دوام بیاورد و همچنین در پخش ویدئو نیز حدود ۴ ساعت بهتر شده است.

سرعت شارژ شدن آیفون ۱۳ برای یک گوشی پرچمدار واقعاً خوب نیست و در حالی که برخی گوشی‌های اندرویدی میان‌رده شارژ سریع ۶۷ واتی دارند این گوشی همچنان از شارژ سریع ۲۰ واتی استفاده می‌کند. در کل عملکرد آیفون ۱۳ در زمینه شارژ دهی بهتر شده و حالا می‌توانید به روی عملکرد این گوشی بهتر حساب باز کنید و مثلاً در مواقع لزوم مثل مسافرت و با استفاده کم حتی ۲ روز کامل نیز از گوشی بهره ببرید.

قیمت گوشی آیفون ۱۳

iPhone ۱۳ (Not Active)

۱۲۸-۴؛ قیمت از ۴۰,۹۳۴,۰۰۰ تومان

۲۵۶-۴؛ قیمت از ۴۹,۷۶۵,۰۰۰ تومان

۵۱۲-۴؛ ناموجود

iPhone ۱۳ (Active)

۱۲۸-۴؛ قیمت از ۴۰,۵۰۰,۰۰۰ تومان

۲۵۶-۴؛ قیمت از ۵۱,۹۹۹,۰۰۰ تومان

۵۱۲-۴؛ قیمت از ۸۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کد خبر 748162

دیگر خبرها

  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • (عکس) واکنش معنادار دروازه‌بان آلومینیوم به شکست پرسپولیس
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • کاهش جُرم سرقت در کرمان
  • راهنمای استفاده از اکشن باتن در آیفون ۱۵ پرو
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)